avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare diploma studii superioare din Republica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare diploma studii superioare din Republica Moldova

Buna seara,
Ma puteti lamuri va rog cum trebuie sa procedez sa-mi echivalez diploma de studii superioare emisa de Ministerul Invatamantului din Republica Moldova in anul 1990 ? Mentionez ca am cetatenie romana.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 22 Ianuarie 2015
Echivalarea studiilor efectuate în străinătate de cetăţenii români se face de catre Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educatiei Nationale.

Detalii gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Facultate facuta in strainatate ContSters201418 ContSters201418 Sunt recunoscute in Romania studiile facute in Spania in cadrul unei universitati?Daca DA care sunt conditiile de convalidare sau de recunoastere?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu studii in strainatate demarela demarela Cum se poate face angajarea unei persoane cu studii superioare efectuate in strainatate? Trebuie facuta echivalarea diplomei de studii? Puteti sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)