avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plangere contraventionala

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca se poate formula plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a conditiilor igienico-sanitare in baza caruia s-a emis o decizie de suspendare temporara a activitatii unui obiectiv?
Cel mai recent răspuns: fleuresdelune , utilizator 13:38, 22 Ianuarie 2015
Se poate si este si indicat!
Care este baza legala? Ordonanta 2 stabileste conditii doat pt proces verbal de constatare a contraventiei si aplicare a sanctiunii.
In plus, decizia a fost emisa iin iunie 2014 si contestatia a fost depusa acum
~ Conținut șters la cerere ~
nu este un proces verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii, este vorba de plangere contraventionala fata de un proces verbal de constatare a conditiilor igienico-sanitare in baza caruia s-a emis decizie de suspendare temporara a activitatii...intre timp, s-a emis, la solicitare, si decizie de reluare a activitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control dsp si suspendare activitate firma o_iubi o_iubi Sunt administratorul unei firme cu obiect de activitate principal comercializare produse alimentare .In data de 22.06.2009 am avut un control de la DSP .Cei 2 ... (vezi toată discuția)
Procedura radu maria radu maria Buna ziua! inca o intrebare.Care este modalitatea si termenul de depunere a plangerii contraventionale pt anularea unui proces-verbal de contraventie?multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda cristitotora cristitotora Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)