avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie Filipineza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie Filipineza

Daca ma casatoresc in Filipine ma pot intoarce cu acea persoana in Romania? adica cu alte cuvinte, daca suntem casatoriti putem sa ramanem in Romania linistiti pentru tot restul vietii sau va fi deportata?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:37, 23 Ianuarie 2015
II trebuie viza sa puteti sa o aduceti. Nu cred ca se poate asa repede.
Asa este, are nevoie de viza insa pentru membrii de familie ai cetateanului roman viza se acorda rapid. Din pacate acest tip de viza se acorda doar pe baza certificatului de casatorie romanesc iar la ambasada noastra din Manila se pare ca nu se oficiaza casatorii.

Daca vreti sa va casatoriti in Filipine gasiti informatii aici:
[ link extern ]
iar aici pentru inscrierea certificatului filipinez:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)