avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bibliotecar cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bibliotecar cu studii superioare

Buna ziua.
In 2007 am fost angajata pe un post de bibliotecar avand studii medii. Am facut intre timp Facultatea de Drept absolvind-o in 2011. Recent, in 2014 am urmat cursuri de biblioteconomie primind atestatul. pe care scrie bibliotecar cu studii superioare. As dori sa solicit angajatorului trecerea la alta treapta de salarizare si va rog sa ma lamuriti daca ma incadrez in lege.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar cu studii superioare Lupes Fenina Lupes Fenina Buna ziua! Avem in unitate un bibliotecar I, care ulterior angajarii a terminat studii superioare nespecifice postului, incadrarea este facuta bibliotecar I cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)