avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere de la stat si concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere de la stat si concediu

Buna ziua. Toata luna decembrie am fost in concediu(de risc maternal 1/2 de luna apoi in prenatal).Unde am lucrat, se platea la numarul de zile, iar luna decembrie are 23 de zile lucratoare din care 3 zile au fost libere de la stat. Concediu mi-a fost platit pt. 20 de zile.Ce se intampla cu celelalte 3 zile, cum sunt pontata(bani nu am luat pe ele)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 23 Ianuarie 2015
Luna decembrie 2014 a avut 20 zile lucratoare pentru sectorul privat şi 18 zile lucratoare pentru bugetari - de fapt , tot 20 de zile lucratoare, intrucat 24 si 31 s-au recuperat sau se va recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal bună ziua! am intrat în concediu de ... Mariana.B Mariana.B Concediu risc maternal Bună ziua! Am intrat în concediu de risc maternal începând cu 20 februarie 2023. În cazul concediului de risc maternal contractul ... (vezi toată discuția)
Zile libere: 24 si 31 decembrie 2012? dcba dcba Zilele de 24 si 31.12.2012 au fost declarate zile nelucratoare :O.... Stie cineva cat de real este zvonul? Plecaciuni ..... (vezi toată discuția)
Plata cm papic papic Buna Ziua In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)