avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost păcălit achiziționând de pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost păcălit achiziționând de pe net

În data de 13.01.2015 am "achizitionat" un produs, prin transfer bancar,în valoare de 250 euro. Plata a fost făcută într-un cont din Polonia, iar site-ul avea nr. de telefon de Spania, Madrid. Pana la data achitării am ținut legătura cu vânzătorul prin email, discutând detaliile. Toate bune. După aceasta data nu am mai primit nici un răspuns, nici pe email, nici pe telefon. Am primit un nr. de comanda cu care vedeam starea produsului. La început statusul era "processing"(pregatire), iar acum este "shipped" livrat. Ce pot face pentru a recupera banii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:46, 25 Ianuarie 2015
Sunt situatii cand dureaza si 3 saptamani, nu vine instant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)