avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare martisoare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare martisoare

buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:52, 24 Ianuarie 2015
Va autorizati ca pfa la registrul comertului si apoi luati legatura cu primaria sau cu administratorul pieti pentru a plati taxa pentru cele cateva zile in care sa va vindeti marfa in locurile special amenajate.
O autorizatie de la primarie banuiesc.
cred ca ar fi bine sa intrebati la primarie sau la politia locala.
Primăria în raza căreia vă veți desfășura activitatea de comerț cu amănuntul este competentă să emită la cerere o autorizația temporară.

Este necesar să aveți constituit în prealabil fie un PFA, I.I. sau I.F. Procedura de constituire se realizează la Registrul Comerțului în raza căruia veți avea sediul social.
Procedura de înființare PFA durează aproximativ 5 zile.
Falositi codul caen 3213 confecţionare si/sau comercializare gablonturi, martisoare si felicitări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa nelaeleonora nelaeleonora sunt inginer consructor si doresc sa-mi fac un pfa cu *oferte servicii intocmire devize lucrari- cod caen 7112 ( este corect codul?) ... (vezi toată discuția)
Impozit ptr comercializare martisoare betty_dumy betty_dumy Buna ziua.Sunt o prodicatoare de articole handamde si as dori ca anul acesta sa comercializez martisoare in centrul orasului.Pe langa cererea depusa la ... (vezi toată discuția)