avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Program Prima Casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Program Prima Casa

Buna seara, ma intereseaza daca un student de 18 ani poate aplica la un credit in programul "Prima Casa" chiar daca nu are nici un venit deocamdata, eventual sa fie girat de parinti.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 00:24, 27 Ianuarie 2015
Trebuie sa aveti venituri.
Nu poate nimeni in aceasta lume sa aplice la un credit decat daca are un venit sau garanteaza cu ceva. Prima casa este departe de cel mai bun produs .. sunt altele mult mai avantajoase. Daca doriti o oferta completati o cerere aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa?venituri minime, conditii andrrrea andrrrea Buna seara, nu stiu daca e bine unde postez aceasta intrebare... Ma intereseaza detalii legate de programul prima casa: daca va mai exista in 2013 si cand ... (vezi toată discuția)
Ajutor mame singure Anonim2829 Anonim2829 Buna seara , as vrea sa stiu si eu daca pot beneficia de un ajutor pentru un imprumut la banca pentru prima casa , tin sa mentionez ca sunt studenta . Si sa mi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipoteca grad i - este legala ? ady_2004 ady_2004 Buna ziua Spuneti-mi si mie va rog daca se poate da spre inchiriere in mod legal (contract , declarare venit, impozit , etc) un apartament cumparat prin ... (vezi toată discuția)