avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare PFA - declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare PFA - declaratia 200

Buna ziua,

In luna Iulie 2014 am decis sa suspend acitivitatea pfa-ului (sistem real), iar contabila m-a ajutat la completarea actelor, printre care si declaratia 200.
Am trecut 0 pentru venitul estimat deoarece actele erau depuse dupa suspendarea activitatii si nu urmam sa mai am venituri.
Mentionez ca am sediul fiscal intr-un oras si sediul social in alt oras.
A depus cineva din partea mea documentele, declaratia 200 a fost acceptata, stampilata etc. dar declaratia 220 trebuia depusa acum, in ianuarie 2015.
De data asta situatia s-a schimbat iar doamna de la ghiseu a spus ca va trebui sa platesc penalizari pentru ca am depus 200-ele in 0 si cifrele nu coincid cu cele de pe 220-ul depus acum in ianuarie. (desi am un 200 depus la inceputul lui 2014 cu estimarile facute).
Daca ma puteti ajuta cu informatii, daca am procedat corect/daca am gresit, cum anume as putea corecta, as aprecia foarte mult!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adinara , utilizator 19:50, 26 Ianuarie 2015
In mesajul de mai sus am inversat din greseala cele doua declaratii.
De fapt declaratia 220 a fost depusa cu 0 dupa suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa venit real declaratie 220 daca venit realizat mai mare decat venit estimat ex_klus ex_klus Buna ziua, Sunt PFA venit real din luna august 2013. La inceputul anului 2014 cand am depus declaratia 220 am estimat venit suma X. Pe parcursul anului ... (vezi toată discuția)
Pot sa merg la instanța împotriva lu anaf? EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua! In iulie 2015 am facut PFA unde am avut activitate timp de 5 luni (din iulie pana in decembrie). Cand l am facut am declarat un estimat de taxe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa invatacel invatacel Buna ziua, dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)