avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... descoperire de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

descoperire de card

Am o descoperire de card in valoare de 6000 lei si nu am achitato. Dosarul a fost dat la executor. Executorul a facut interdictie de instrainare a apartamentuli proprietate personala. Momentan nu am servici si nu am de unde sa achit. Executorul ma tot ameninta ca vine si imi pune apartamentul la licitatie ca siasa sunt destui cumparatori(astea sunt vorbele lui). Poate sami ia casa? Ce pot sa fac momentan pana voi avea posibilitatea de plata. Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Credite bancare VanAlexander VanAlexander Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ... (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez ? SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt coproprietar tabular a unui imobil format din doua apartamente cu teren comun in cota de1/2 parte de peste 10 ani , cu utilitati ... (vezi toată discuția)