avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Stagiar caut avocat indrumator.
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Stagiar caut avocat indrumator.

Buna ziua,
Maestrul meu se pensioneaza si sunt pus in fata situatiei de a o lua de la capat cu cautarile...
Please, help me !

avocat_stagiar@yahoo.com
tel. 0727.557.188
Mai rar se pensionează avocatii, ies la pensie numai când mor................
si eu cine ma poate ajuta cum fac rost de un maestru si cam cat ma costa mersi pt cei care dau mesaje
in cei 2 ani de stagiatura de unde casig bani daca de la maestru cam cat?
incearca dincolo la Baroul Bucuresti din structura "Bota", daca nu e buna si provincia de ce sa nu accepti? si dupa definitivat poti lucra oriunde. Nu sta timpul trece in defavoarrea ta. Societatea are mare nevoie de avocati. Fii mai perseverent si optimist. NU astepta sa fii tras de maneca.
mult succes
Cautati, cautati, da' ce stiti sa faceti? Ca pana la urma asta conteaza, nu spaga sau alte prostii. Uite chiar ma intereseaza, avand in vedere lipsa drastica de avocati bine pregatiti, chiar si la inceput de cariera. Daca in facultate n-ati facut altceva decat sa rasfoiti cartile de curs, daca nu v-ati preocupat sa intelegeti ceea ce cititi si daca n-ati ramas cu niste cunostinte de baza, cum ar fi unde sa cautati ceva, atunci intr-adevar nu aveti sanse. Altfel, viitorul suna bine!

Alte discuții în legătură

In timpul celor doi ani dupa admiterea in profesie daca nu gasesc indrumator pot lucra in alta parte? ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Daca cineva reuseste la examenul de admitere barou, si nu gaseste pe parcursul a cei 2 ani avocat indrumator, poate lucra in tot acest timp la ... (vezi toată discuția)
Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)