avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducatori autorizati
Discuție deschisă în Traduceri

Traducatori autorizati

Afecteaza schimbarea adresei din buletin autorizatia de traducator?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:58, 27 Ianuarie 2015
Pe autorizatie nu apare adresa din buletin, numai numele si prenumele, numele parintilor, locul nasterii, data nasterii si CNP. Efect exista doar in cazul in care va mutati in alt judet. Trebuie sa va inscrieti la Tribunalul de acolo.
Schimbarea domiciliului trebuie comunicata la tribunalul la care v-ati inregistrat in Registrul traducatorilor. In cazul in care sunteti citata ca interpret in cadrul unui proces este important sa fiti gasita, in caz contrar, la cum merg lucrurile, daca nu raspundeti se poate interpreta ca refuz de a va prezenta - acest aspect este mentionat undeva in regulamentul de aplicare al legii 178/1997, verificati.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea la tribunal dupã primirea autorizaþiei de la ministerul justiþiei TARATACRRISS TARATACRRISS Fiica mea tocmai a obtinut autorizatia de traducator de la MJ dar deocamdata nu doreste sa profeseze.Doresc sa va intreb daca autorizatia de la MJ este ... (vezi toată discuția)