avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ONG urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ONG urgent

Buna seara
Am o intrebare legata de incasarile unui ONG:
pe baza facturilor de cumparare gen(telefonie,chirie ,utilitati,papetarie...etc) se refactureaza o parte din fact de cumparare,la o organizatie, care la randul ei vireaza banii in banca.
Sa spunem ca fact de cump avem 1000 lei si se refactureaza decat 500 lei
De la organizatie se incaseaza suma de 1000 lei .
Intrebarea mea este cum se inregistreaza suma nerambursabila de la organizatie ce se intampla cu diferenta.
Puteti sa imi spuneti in conturi.

Multumesc mult

nu ma poate ajuta nimeni?
imprumuturile nerambursabile prin banca le-am bagat pe 4452 ,cum se inchide 4452?


ma poate ajuta cineva cu informatii?
multunesc
Pentru plata facturii sa faca ordin de plata prin banca cu valoarea fixa de pe factura. Daca separat doresc sa va dea o suma de bani, sa o faca separat si aceasta valoare reprezinta donatie (venit) si o treceti in contul 7331. Trebuie sa aveti incheiat un contract intre parti pentru donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasari plati ContSters53045 ContSters53045 Buna ziua, De foarte putin timp lucrez la o firma care are productie si experienta mea in contabilitate primara e limitata asa ca asi fi foarte recunoscatoare ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in registrul de incasari si plati contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu modul de completare registrul de incasari si plati 1. De exemplu am o ridicare de numerar de 2000 lei din banca o voi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare retrageri de numerar in rjip ginela ginela Buna ziua, as avea o intrebare referitor la retragerile de numerar din cont pfa dupa data de 01.03.2015.Va rog sa-mi spuneti acestea trebuiesc inregistrate in ... (vezi toată discuția)