avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte paguboase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte paguboase

Buna .acu cateva luni am fost intr-un supermarket cu fetita si la intrare m-a intampinat 2 domni cu o reclama pentru un foto shop am intra5 la ei ca e gratis ne-a prezentat oferta si or spus ca inscrierea costa 98 lei am platit spoi cand ni sa dat chitanta si un mini contract incare are clauza ca banii nu se returneaza si deacolo nra trimis mai departe unde spunea ca un album nee costa 400 euro noii mai slabi am dat o parte de bani .dar vremsa renuntam la asa ceva cumprocedam deoarece ne suna incontinuu si noi nu am luat nici unserviciu de la ei .nici o poza sau ceva .va rugam sa ne ajutati cu un taspuns sau o idee multumimanticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:27, 27 Ianuarie 2015
Toata povestea cat si rezolvarea ei depinde de ce scrie in hartia pe care ati semnat-o, caci asa cum stiti si dvs. pacta sunt servanda, adica ati semnat platiti (desigur cu exceptia cazului in care clauzele sunt fie abuzive, fie ilegale, fie v-a fost viciat consimtamantul printr-unul din modurile prevazute expres de lege la semnarea hartiei cu pricina).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate castiga un proces cu banca ContSters123067 ContSters123067 NVT, profesor de istorie, a actionat in judecata banca la care avea un credit pe motiv dobanda a fost marita discretinar, invocandu-se conditiile pietei. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere in natura ContSters332562 ContSters332562 Instanta a stabilit custodia comuna a minorului, iar plata obligatiei de intretinere a minor sa se exercite in natura de ambele parti. Domiciliul minorului ... (vezi toată discuția)