avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu furnizorul de gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu furnizorul de gaz

buna seara,
deoarece nu am avut revizia instalatiei de utilizare efectuata(motivul este alta discutie...) furnizorul de gaz mi-a inchis robinetul la contor sigilandu-l. Am sunat, s-au prezentat mi-au facut revizia si mi-au sigilat din nou contorul pe pozitia inchis, lasandu-mi un buletin de sigilare pe care bifat este rezultatul probelor ADMIS. La intrebarea mea cand se va desigila contorul am primit raspuns ca nu e treaba lor, altii urmeaza sa vina. Si ii astept de 5 zile perioada in care nu pot folosi centrala nici aragazul. Deoarece este perioada de iarna si am 2 copii minori daca deschid robinetul, fara a-l desigila(am constatat ca se poate) si ma folosesc de gaz, normal va apare diferenta de index pe contor. La ce riscuri ma expun?
Rog raspuns, multumiri.

Alte discuții în legătură

Sigiliu pe contorul de gaze ZarazaProfi ZarazaProfi Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, ... (vezi toată discuția)
Refuz revizie centrala termica maria1956 maria1956 In locuinta parintilor (care au murit in urma cu doi ani ) nu locuieste nimeni.Eu merg de cateva ori pe saptamana. In luna sept. 2018 o pers. calificata mi-a ... (vezi toată discuția)
Plată pentru desigilare distrigaz. ieri, 2.01.2023, am avut următoarea situație-am ... Heather Heather Bună seara. Ieri, 2.01.2023, am avut următoarea situație-am constatat lipsa gazelor în apartament, am întrebat o vecină dacă are gaze, mi-a spus că nu ... (vezi toată discuția)