avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de TVA - neplatitor si depasit plafon 65000 ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de TVA - neplatitor si depasit plafon 65000 euro

Buna ziua, in 2008 am infiinta o firma platitoare de tva....in urma lipsei de activitate finantele au trecut-o la neplatitoare de tva. Anul acesta avand activitate, am facturat fara tva, am platit impozit 3%, cum era normal din moment ce acestia m-au trecut la neplatitor de tva iar in ultimul trimestru am depasit plafonul de 65.000 euro (activitate am avut si in trimestrul iulie-august-septembrie). in momentul depunerii declaratiei pe trimestrul octombrie-noiembrie-decembrie ma trezesc ca trebuie sa platesc TVA pe tot parcursul exercitiului financiar 2014.Ce rezolvare as putea gasi deoarece eu nu am incasat TVA si nici facturile mele nu au rubrica de TVA si de ce nu am fost anuntat de finante in momentul depunerii declaratiei 100 pe al treilea trimestru ca nu sunt in regula?
Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:30, 27 Ianuarie 2015
Ceva nu este in regula in mesajul dvs. Ori nu ati prezentat toate informatiile ori le-ati prezentat gresit. Principiul acesta se aplica la impozit nu la TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon microintreprindere felisana felisana Buna ziua! Firma a devenit microintreprindere cu 01.02.2013. Pentru depasirea plafonului de 65.000 euro se iau in calcul veniturile din perioada ian 2013 - ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal Marius M Marius M Bine v-am gasit! In noiembrie 2014, un grup de 4 prieteni au infiintat un SRL. In actele de infiintare intocmite de o firma de \\"infiintari firme\\", firma ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada la tva mine58 mine58 Buna seara , Va rog sa imi spuneti daca se modifica perioada fiscala de la luna la trimestru la tva si decl. 112 in conditiile in care la 31.12 2013 ... (vezi toată discuția)