avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCCESIUNE DUPA TATAL DECEDAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCCESIUNE DUPA TATAL DECEDAT

BUNA ZIUA !!!! AM UN DUBIU,VA ROG FRUMOS DACA IMI PUTETI RASPUNDE,AM LA TARA UN PAMANT CARE PROVINE DE LA STRABUNICUL MEU MOSTENITORI DE DREPT SUNT BUNICII MEI SI O MATUSA CARE CU TOTII SUNT DECEDATI. DUPA EI SUNT TATAL MEU SI SORA LUI MATUSA NU AVEA COPII. TATA A MURIT RAMAN EU SI SORA TATALUI MEU .MAMA MEA ARE DREPT SI EA LA O PARTE DUPA TATA.??? SORA TATALUI POATE INTRA IN POSESIA PAMANTULUI DACA TATA NU A FIRMAT NIMIC???(E POSIBIL CA MATUSA MEA SA FI PLATIT IMPOZITUL) IN CAZUL ASTA CE TREB SA FAC DACA EA ARE TOTUL PE NUMELE EI ...........................MULTUMESC MULT NADIA..
Cel mai recent răspuns: nadia34mandea , utilizator 12:43, 28 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Mostenire nadia34mandea nadia34mandea buna ziua !!! am uitat domnilor avocati sa intreb.impreuna cu mine mama si sora tatalui intra la mostenire si sora unuia din bunicii mei care avea o cota parte ... (vezi toată discuția)
Succesiune pamant si imobil larisa408 larisa408 buna seara sa va spun povestea... parinti mei au primit o bucata de pamant din partea bunicilor mei de pe mama prin urmare ei si-au cladit o casa unde sa ne ... (vezi toată discuția)