avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna ziua !!! am uitat domnilor avocati sa intreb.impreuna cu mine mama si sora tatalui intra la mostenire si sora unuia din bunicii mei care avea o cota parte si ea de la parintii ei....nu sunt acte testament sau altceva....tot ce e al ei ce se va face cu pamantul acela...mostenitori sunt dupa strabunicii mei ...matusa (fata lor decedata)si bunicii mei(decedati )tata meu decedat si sora lui -eu .va multumesc mult .....nadia

Alte discuții în legătură

Succcesiune dupa tatal decedat nadia34mandea nadia34mandea BUNA ZIUA !!!! AM UN DUBIU,VA ROG FRUMOS DACA IMI PUTETI RASPUNDE,AM LA TARA UN PAMANT CARE PROVINE DE LA STRABUNICUL MEU MOSTENITORI DE DREPT SUNT BUNICII MEI ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica decedata de 9 ani cameliastefan cameliastefan Este vorba de o casa din pamant (construita de bunicul si bunica mea) la tara cu teren aferent si pamant agricol pe numele bunicii. Bunica, care avea 2 ... (vezi toată discuția)
Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)