avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... avocat probleme Asociatii de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

avocat probleme Asociatii de Proprietari

Buna ziua,

doresc sa intru in contact cu un avocet specializat in probleme ale Asociatiilor de Proprietari.

Incerc de cca 3 luni de zile sa aflu ce reprezinta sumele care apar pe lista de intretinere. Am facut solicitare la Presedinte, nu mi s-a raspuns; am mers la Primarie la depart. de Relatii cu As.Propr, ei l-au somat sa-mi raspunda si tot nimic.
In fine, sunt extreme de multe probleme pe care as vrea sa le discut cu cineva din domeniu.
Astept mesajul dvs.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 17:15, 29 Ianuarie 2015
Bucuresti
Cum adica i a somat ? le a zis asa : " mai baieti , va rog frumos rezolvati problema " si doar atat ?
Am inteles ca sunteti din Bucuresti , dar din ce sector ? banuiesc dar doresc sa mi spune ti Dumneavoastra.
Daca aveti notificari catre asociatie cu numar de inregistrare si raspunsul acela de la Primarie , mergeti in tribunal cu " alesii " chiar daca o sa dureze mai mult aveti sansa de castig , nu asa cum va " incurajeaza " unii.
Daca nu ati studiat pana acum Legea 230 / 2007 si H.G. 1588 / 2007 , va sfatuiesc sa faceti acest lucru , va va ajuta foarte mult.
Va pot recomanda si eu un avocat , contactati ma pe privat .
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim in timpul concediului medical bratitu bratitu pentru ca de peste 6-7 ani la asociatia noastra de propr. nu s-a tinut nici-o adunare generala si pt.ca existau suspiciuni privind corecta gestionare a banilor ... (vezi toată discuția)
Proprietar amenintat daca nu semneaza ContSters192354 ContSters192354 Blocul in care locuiesc este format din 2 scari cu o singura asociatie. Fostul administrator pentru ca vrea sa separe scarile si sa creeze o asociatie noua in ... (vezi toată discuția)
Instanța ne obligă să aflăm adresele membrilor comitetului executiv al asociației de proprietari de care aparținem, membri pe care i-am dat în judecată în solidar cu președintele și cenzora. ionica1980 ionica1980 Îi rog pe Moderatori sau pe forumiști să-mi spună cum procedez dacă mi s-a impus de către Instanța de Judecată să aflu adresele membrilor Comitetului ... (vezi toată discuția)