avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de boala

Buna seara ,
In anul 1988 dupa terminarea liceului m-am angajat si am lucrat cu carte de munca pana in 15 iunie 1994, cand am fost operata la spitalul Fundeni . In urma diagnosticului am fost pensionata pe caz de boala ( eu aveam 24 de ani ) cu pensie de gradul II. Dupa aproximativ 9 ani m-am intors in campul muncii. Va rog sa-mi spuneti daca pe acea perioada ( 1994-2003) pensia se considera vechime in munca. Multumesc . Lili
Cel mai recent răspuns: lilidesa70 , utilizator 22:26, 30 Ianuarie 2015
Perioada de pensie de boala este stagiu asimilat si constituie stagiu de cotizare la pensia de limita de varsta. Pastrati decizia de pensie!
Va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea de invaliditate ela_mihaela ela_mihaela Buna ziua,ma numesc S. Mihaela,33 ani am studii superioare sunt diagnostica cu 4 boli cronice,necesit tratament tot restul vietii,am gradul 2 de handicap,am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata/anticipat partiala, etc sandavo sandavo Buna seara Sunt femeie, nascuta in 5 august 1970. Lucrez din octombrie 1988, am lucrat 6 sau 8 luni full time, apoi pana in octombrie 1992 jumatate de norma ... (vezi toată discuția)
Avantaj la pensionare robescu genoveva robescu genoveva Sunt pensionata medical,gradul 3.Ieri am avut comisie de reverificare la un an si am fost redirectionata la un alt cabinet decat cel de anul trecut!Am intalnit ... (vezi toată discuția)