avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ghiseul unic de tva - inregistrare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ghiseul unic de tva - inregistrare

Buna dimineata,

Incepand cu 01.01.2015 au fost aduse modificari cu privire la serviciile furnizate pe cale electronica. Din ceea ce am citit si inteles (e posibil sa nu fi inteles corect), eu, persoana impozabila in Romania, pentru serviciile furnizate pe cale electronica, in alt stat membru UE sau intr-un stat memebru non UE , pentru persoanele neimpozabile din acel stat, ar trebui sa ma inregistrez si sa platesc tva la nivelul cotei din tara respectiva. Dar, exista modul simplificat de depunere a unui decont special in Romania, prin inregistrarea mea , ca persoana impozabila, la Ghiseul unic de tva. Stie cineva despre ce anume e vorba? Ce documente trebuie sa depun, unde, pana cand ma pot inregstra? Mai are cineva o astfel de speta?
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 19:06, 29 Ianuarie 2015
Nimeni? Chiar nimeni? :((
Pai, nu ma mira, pentru ca nici cei de la ANAF nu prea stiau despre e vorba. M-au trimis la plimbare pe site-ul lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva special pentru import de servicii pe cale electronica din zona non-ue itrack itrack Buna ziua, Am o problema putin mai delicata in ceea ce priveste TVA-ul (eu fiind neplatitor de TVA). Doresc sa import servicii pe cale electronica dintr-o ... (vezi toată discuția)
Furnizare servicii intracomunitare si non-ue iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Firma pentru care lucrez este o microintreprindere, neplatitoare de TVA, neinregistrata in ROI si nu a depasit nici un plafon de TVA, avand ca ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii prin internet mirela_ctn mirela_ctn O firma nou infiintata, platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de TVA cu sediul in Romania, desfasoara activitati de prestari servicii pentru firme cu ... (vezi toată discuția)