avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta

Buna ziua. Am o intrebare la care toata lumea pe care am intrebat-o si lucreaza in domeniu da din umeri. Am avut un proces de divort, si de vreo doua saptamani tot merg la Judecatorie sa imi scot sentinta. mi sa tot spus de la arhiva ca sentinta este redactata de vreo doua saptamani dar dosarul este tot la judecator.si in lipsa dosarului in arhiva nu mi se poate elibera sentinta. Tinand cont ca a fost un proces mai cu scantei si avocata fostei mele sotii este prietena destul de buna cu judecatorul tind sa am suspiciuni in acest caz deoarece toate probele ce le-am depus la dosar mi s-au respins. Eu neavand un avocat fiind si in calitate de parat m-am sustinut singur nepermitandu-mi un avocat in momentul acela. Si cand l-am intrebat pe domnul judecator de ce mi se tot resping cererile reconventionale si probele depuse la dosar, pentru ca erau si probe care demonstrau consum de droguri etc, singurul raspuns din partea lui a fost sa imi zambeasca si sa de discret din umeri. Intrebarea me ar fi ce se intampla in acest caz si de ce tine dosarul la el daca sentinta de divort este redactata deja. Va multumesc si daca se poate astept un raspuns cat se poate de repede.:(
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 13:01, 29 Ianuarie 2015
cand s-a pronuntat hotararea?
au trecut 30 de zile? daca da puteti depune o cerere pentru grabirea redactarii hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Scoatere act original din dosarul de divort sau (copie legalizata)- dosar aflat in pronuntare elena hanganu elena hanganu Buna ziua! As avea si eu nevoie de sfatul Dvs. si daca se poate sa ma ajutati v-as fi foarte recunoscatoare. Daca dosarul de divort este in pronuntare din ... (vezi toată discuția)