avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea de fotografii personale in interes comercial
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea de fotografii personale in interes comercial

Am o preteen care mi a aratat si demonstrat cum un club , pentru care nu a muncit niciodata , din strainatate , ii foloseste fotografiile sa atraga clienti.
Exista vreo modalitate prin care sa dea in judecata clubul si sa obtina daune morale,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:38, 30 Ianuarie 2015
Da, exista sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca indisciplinar si actionare in judecata liviu_mlm liviu_mlm Sunt angajat la o societate care intentioneaza sa imi desfaca contractul de munca pe motive indisciplinare. Pentru acest lucru, este necesar sa fiu actionat in ... (vezi toată discuția)
Clienti nemultumiti....legea aplicabila crisandra crisandra Buna seara! Va prezint urmatoarea situatie: - clientul incheie in contract de furnizare servicii internet cu RCS&RDS. In contract se specifica ca in 5 zile ... (vezi toată discuția)
Abuz in servici mihu76 mihu76 se pot cere daune morale de la angajator daca abuzeaza de angajat prin diferite metode si avand anumite documente care arata acest lucru.Sau este foarte greu ... (vezi toată discuția)