avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe proprietate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe proprietate

subiectul intrebarii mele e un teren extravilan agricol pentru care am achitat impozitul la zi la primaria din localitatea unde am domiciliu(comuna), insa in urma delimitarii teritoriale acesta face parte din teritoriul municipiului din apropiere ,unde sunt obligat sa il inregistrez ,insa problema e ca pentru inregistrare mi se cere sa platesc impozit pe 5 ani in urma plus penalitati ,acesta fiind mult mai mare la municipiu. Repet eu sunt la zi cu impozitu pe acel teren la primaria comunei unde am domiciliu si ma simt neindreptatit sa platesc inca un impozit la municipiu pe 5 ani in urma plus penalitati ,care ar fi demersul legal pentru o astfel de problema?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:39, 7 Februarie 2015
Cine se face vinovat de stuatia actuala?
Cine a gresit cand a inscris terenul la comuna, nu la municipiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde platesc impozitul pe teren cu amplasament "incert"? nahilia nahilia Unde platesc impozitul pe teren al carui amplasament este \"incert\"? Suna ciudat..stiu.. Problema este urmatoarea: In titlul de proprietate este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste zona in cadrul localitatii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum se stabileste zona(A,B,C sau D) in cadrul localitatii,conform Noului Cod Fiscal-Legea 571/2003? La art.247,,lit.b),se precizeaza ca aceste ... (vezi toată discuția)
Casa sau anexa agricola nicu20 nicu20 buna dimineata.vreau sa ma lamuriti intr-o problema.o ruda de a mea a construit in 2007 o casa pe un teren extravilan,terenul fiind proprietatea lor,dar nu a ... (vezi toată discuția)