avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut la CAR dobanzi si penalitati prea mari in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut la CAR dobanzi si penalitati prea mari in cazul in care a fost depasit termenul de plata

am luat de la car invatamant un imprumut de 4000lei si am achitat in jur de 1200lei in timp scadent dar am ajuns in imposibilitate de plata deoarece nu mai aveam nici un fel de venit si m-au executat silit punamd girantii sa plateasca pretinzand o suma exagerat de mare ei au scris pe hartie suma de 8900 lei in schimb eu am platit deja suma asts chiar mai mult.Tln sa spun ca nu pre gasesti intelegere .Cum pot sa obtin o recalculare a creditului conforma cu realitatea
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:03, 2 Februarie 2015
Puteti face contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)
Girarea unui vecin leonidaionel leonidaionel Eu si sotia ne-am pus giranti la un CAR la o familie cu care ne invecinam si dupa o perioada de timp nu s-a mai dus sa plateasca ratele ... (vezi toată discuția)
Problema contract imprumut - girant cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, In anul 2007 am girat un coleg coleg pt un contract de imprumut de la CAR. in anexa la contract privind girantul sunt doua clauze, respectiv ca ... (vezi toată discuția)