avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare daune

buna ziua
am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si de curand am castigat procesul irevocabil.am mers la un executor pt a ma pune in posesia terenului momentan astept demararea procedurilor.m-ar interesa sa stiu la o suprafata de 1200mp intravilan cat as putea cere daune din 2010 pana in momentul in care sunt pusa in posesia terenului.cat dureaza procesul?pe acel teren exista o vita de vie in suprafata de 700mp si cativa pomi si binenteles un gard.precizez ca el nu a fost niciodata proprietar pe teren ma poate obliga sa ii platesc butuci de vie si pomii?eu nu doresc acea vie plantata de el.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:49, 2 Februarie 2015
Puteti sa estimati cat ar fi fost chiria pe acel teren si sa inmultiti cu nr. de luni si astfel sa cereti contravaloarea lipsei de folosinta.
Trebuia sa solicitati si ridicarea plantatiilor.
Dureaza cam jumatate de an de la depunerea cererii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ridicare vita de vie de pe teren kennya kennya buna ziua am cumparat un teren si l-am castigat in instanta cu o hotarere irevocabila.(pe teren sau stabilit unii fara niciun drept si au plantat ... (vezi toată discuția)
Ocupare ilegala de teren winston winston Buna ziua, Am primit prin retrocedare o suprafata de teren intravilan aprox.1600mp care a apartinut familiei mele si pe care l-am imprejmuit cu gard.Am titlu ... (vezi toată discuția)
Revendicare,granituire,revendicare?! dmdc dmdc printr-o decizie a tribunalului din 1999,ramasa irevocabila si definitiva prin nerecurare,se obliga paratii sa lase in propr si posesie suprafata de,,10 ha ... (vezi toată discuția)