avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cati subordonati trebuie sa aibe un contail sef ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cati subordonati trebuie sa aibe un contail sef ?

- Buna seara !
Va rog sa imi spuneti,
intr-o institutie publica,
ce numar minim de subordonati trebuie sa aiba un contabil
pentru a deveni contabil sef ?
Ce articol de lege prevede acest lucru ?

Un coleg mi-a spus ca
numarul minim era 5,
dar acum poate fi si 1 subordonat.

Pentru a fi contabil sef
intr-o institutie publica
se mai tine cont de numarul de angajati subordonati
acestuia sau nu ?

Directorul vrea sa faca o redistribuire a angajatilor
pe compartimente si sa schimbe Organigrama.
Nu stiu daca se mai cere un anumit numar
de subordonati pentru a ramane in continuare
contabil sef,
Sper sa nu se faca o greseala si,
scazand numarul de subordonati,
contabilul sef sa devin un simplu contabil.
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
oanaportar, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 18:27, 2 Februarie 2015
Daca a fi contabil sef inseamna a ocupa functia de sef de birou inseamna ca ar trebui ca acest contabil sa aiba cel putin 5 subordonati, mai exact cu el sa fie 6, pentru a forma un birou. Pentru a forma un serviciu sunt necesare 7 functii de executie si 1 de sef, mai exact sa fie 8 persoane.
In cazul de fata
se numeste compartiment.
E vreo diferenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile minime pentru angajarea unui contabil sef, personal contractual ? oanaportar oanaportar ce conditii minime se cer pentru angajarea unui contabil sef, personal contractual, intr-o institutie publica ? ( studii, ani vechime, numar subordonati, ... (vezi toată discuția)
Sef birou asistenta sociala capi capi Lucrez intr-o primarie ca si consilier cu atributii de asistent social, am compartimentul de asistenta sociala acreditat pot sa fiu sef birou avand asistentii ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie de comuna iojamaria iojamaria Buna seara. As dori cateva precizari in ceea ce priveste posibilitatea existentei in statul de functii al unei primarii de grad I a postului de contabil sef, ... (vezi toată discuția)