avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cheltuieli de judecata !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cheltuieli de judecata !

Trebuie sa solicit in scris plata cheltuielilor de judecata sau aceasta rezulta din hotararea judecatoreasca?Mentionez ca angajatorul este o institutie bugetara si am castigat un litigiu de munca.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 12 Iunie 2009
Trebuie sa puneti in executarea hotararea judecatoreasca ... In acest caz, va adresati unui executor judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata crys_myh86 crys_myh86 Buna ziua , Am avut un proces civil -litigii de munca ... fostul angajator mi-a cerut in instanta lipsa in gestiune ... am castigat procesul ... a avut drept ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie locatari cipris_90 cipris_90 Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am ... (vezi toată discuția)