avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii de munca

pana in anul 2001 in cadrul PETROM au fost locuri de munca incadrate in grupa 2-a de munca,aceasta grupa nemaicontinuand dupa .In scimb au ramas sporurile cu character permanent,munca grea 20% si pericol in unele cazuri.intrebarea este daca se poate castiga in instanta dreptul la conditii deosebite dupa 2001.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 3 Februarie 2015
Nu cred ca aveti sanse sa obtineti asa ceva, din 2001 . Actiunea dvs probabil va fi respinsa ca fiind prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea drepturilor angajatului gloria15 gloria15 Buna ziua...suntem un colectiv,ce-si desfasoara activitatea profesionala,in acelasi mediu si aceleasi conditii cu cei care lucreaza pe platformele de extractie ... (vezi toată discuția)
Spor nocivitate si spor conditii grele bunica1 bunica1 Va rog foarte mult ,sa mi se spuna , ce legatura este intre a avea spor denocivitate si spor conditii grele , si grupa de munca ? Daca am in fluturas aceste ... (vezi toată discuția)
Grupa munca bunica1 bunica1 Din 01.04.2001 grupa I si grupa Ii capata denumirea de conditii speciale , respectiv conditii deosebite .Aici am o mare nelamurire !! In cartea mea de munca e ... (vezi toată discuția)