avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Producator lenjerie intima
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Producator lenjerie intima

Ce pasi trebuie parcursi pentru a deveni producator de lenjerie intima? Ce autorizatie este necesara?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 18:54, 3 Februarie 2015
Intai trebuie infiintata societatea. Pasul doi ar fi autorizarea desfasurarii activitatii - se face la ORC prin declaratie pe proprie raspundere. Specificul acestei activitati nu presupune o autorizare speciala. Trebuie sa indepliniti niste conditii pentru desfasurarea activitatii, de ex. incheierea un contract de gestiune a deseurilor cu o societate specializata detinatoare de autorizatie de mediu, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare firma gestionarea deseurilor romyyy romyyy Buna ziua. Suntem in curs de infiintare a unei firme de consultanta pe diverse domenii si am observat o cresterea a pietei pe domeniul deseurilor. Ne-ar ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru o firma care desfasoara lucrari la diversi beneficiari pe baza de contract gabibotea gabibotea Este necesara solicitarea autorizatiei de mediu pentru o firma ,care desfasoara activitatea pe baza de contract la diversi beneficieari ? (vezi toată discuția)