avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate psiholog- criminalist
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

psiholog- criminalist

Buna ziua, as dori sa aflu mai multe informatii despre meseria de Psiholog criminalist , stiu ca ar trebui sa urmez o facultate de psihologie judiciara si master in criminalistica ,dar care facultate ar fi potrivita , eu locuiesc in Galați si de asta întreb . conteaza doar media de la bacalaureat sau trebuie sa mai dau un examen la psihologie ? Multumesc anticipat :)
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
bettybea, utilizator

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Psihologie criminalistica estera2 estera2 ce facultate trebuie sa urmez k sa devin psiholog criminalistic? din cate stiu dupa ce termin facultatea de psihologie fac cea de psihologie criminalistica... ... (vezi toată discuția)
Procuror criminalist andreea_elena19 andreea_elena19 Buna ziua, as dori sa aflu si eu mai multe informatii in legatura cu meseria de procuror criminalist, anume in ce consta, ce studii trebuie sa urmezi ca sa ... (vezi toată discuția)