avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme overdraft
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme overdraft

buna ziua,

Am un overdraft la o banca de aprox. 15000 de RON. Timp de vreo 4 ani am platit doar suma minima de plata, adica dobanda agreata intre angajator si banca. Din luna noiembrie am schimbat locul de munca si tara(acum lucrez in Germania) si am platit pana acum lunar aceeasi suma minima.
Zilele trecute m-au sunat de la banca cum ca am deja 32 de zile de intarziere si ca nu mai vad pe cont virare salariu...si ca daca nu mai lucrez acolo ar trebui sa returnez toata suma. Le am spus ca nu am banii acestia si ca trebuie sa gasim alta modalitate. Atunci ei s-au oferit sa fac rambursarea esalonat, adica sa transform overdraftul in credit. Mi s a parut ok propunerea lor pana mi au pus conditia ca trebuie sa le achit 10% din suma in avans , dupa care mai discutam. Momentan nu am acesti bani si mi au spus sa ma decid repede ca trebuie sa solutioneze cat mai repede problema.
Sincer nu stiu cum sa procedez, pentru ca nu vreau sa raman cu probleme in tara. In tara pe numele meu este doar o masina care nu valoreaza mai mult de 2000 de Euro.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 7 Februarie 2015
Sa faceti rost de aia 10%.
Pana sa semnati un contract de credit, vedeti care e dobanda efectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft! giulia82 giulia82 Buna ziua,am o nelamurire,am un overdraft la BankPost iar peste o luna patronul la care lucrez va inchide magazinul si voi intra in somaj,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Nedumerire cu privire la overdraft MURSOI MIHAI MURSOI MIHAI Am cont de salariu deschis la o baca ,am overdraft cu descoperire de 3 salarii nete suma pe care am utilizat-o si am platit lunar suma minima de rambursat pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)