avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere subsidiara in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere subsidiara in recurs

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
Am castigat fondul unui process cu CNADR, iar acesta a formulat recurs. Intrebarea mea este daca, pe langa respingerea recursului, pot formula si o alta cerere in subsidiar (de ex. inlocuirea amenzii cu avertisment)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:06, 3 Februarie 2015
Este exclus să formulați, prin întâmpinare, noi capete de cerere ale plângerii contravenționale, capete de cerere care ar fi trebuit să fie formulate și discutate în fața instanței de fond. Prin întâmpinare nu puteți avea pretenții, și asta cu atât mai puțin în recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal r.a.t.b. scurpin77 scurpin77 R.A.T.B. a trimis o intampinare prin care cere respingerea plangerii contraventionale formulata de mine impotriva p.v. ,ca fiind formulata tardiv( ca nu am ... (vezi toată discuția)
Recurs respingere contestatie pv rovinieta - instanta nu a tinut cont de motivare! ionpopescu2007 ionpopescu2007 Buna seara, am neglijat plata taxei de drum si am circulat fara rovinieta pana cand am primit prima amenda, abia in acea zi mi-am amintit ca nu am rovinieta ... (vezi toată discuția)