avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare proces verbal R.A.T.B.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare proces verbal R.A.T.B.

R.A.T.B. a trimis o intampinare prin care cere respingerea plangerii contraventionale formulata de mine impotriva p.v. ,ca fiind formulata tardiv( ca nu am respectat termenul de 15 zile) de la data inmanarii procesului verbal. Apoi tot R.A.T.B. recunoaste ca am avut cartela de calatorie valabila si nu le-a functionat lor aparatul din autobuz, cat si cel al controlorului, cerand ca instanta sa dispuna înlocuirea amenzii contraventionale cu avertisment. Eu nu m-ai am plicul când mi-a sosit p.v. ca sa fac dovada datei când a sosit. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 29 Iulie 2014
Solicitati la dirigintele oficiului postal dovada din care sa rezulte data comunicarii corespondentei
Daca RATB a recunoscut greseala, atunci solicitati instantei anularea procesului-verbal si nu inlocuirea amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb catabota catabota Buna ziua, Duminica 2 februarie m-am confruntat cu o situatia ciudata. Am un portofel electronic pe care aveam incarcata suma de 9 lei. Probabil din cauza ... (vezi toată discuția)
Anulare amenda ratb Ktulu7 Ktulu7 Buna ziua. In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb. pv mincinos ginaanton ginaanton Pe 3 noiembrie am primit o amenda intr-un autobuz ratb. Am urcat in autobuz cu un amic si imediat ne-a abordat un grup de controlori. Ne-a intrebat daca avem ... (vezi toată discuția)