avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu vs concediu fara plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu vs concediu fara plata

Buna ziua, incepand cu data de 9 ianuarie sunt in concediu fara plata pana la data de 10 februarie . In fiecare luna mi se pune poprire pe salariu mai exact 1/2 din el . Cum se v-a calcula poprirea pe luna ianuarie - la valoarea intregului salariu sau doar la cele 8 zile lucrate .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 17:08, 4 Februarie 2015
Acolo unde nu este, nici Dumnezeu nu cere, cu atât mai puțin executorul. Dacă dumneavoastră primiți salariul pe 8 zile, cum s-ar putea calcula poprirea pentru întreg salariu? De unde-ar putea lua angajatorul sau banca, terțul poprit, restul de bani pentru a-i trimite executorului? Procentul se calculează numai la suma pe care salariatul o are de primit, în luna respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)
Poprire 70%din salariu gavriluta80 gavriluta80 Am poprire 1/3 din salariu la unitatea angajatoare de la un executor ,iar pe contul bancar de la alți executori. Angajatorul oprește 1/3 și banca ... (vezi toată discuția)