avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire 70%din salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire 70%din salariu

Am poprire 1/3 din salariu la unitatea angajatoare de la un executor ,iar pe contul bancar de la alți executori. Angajatorul oprește 1/3 și banca 1/2 din restul care se vireaza. Salariul îmi este poprit 70%. Am luat legătura cu executorii care au trimis poprire doar pentru contul bancar și au zis ca nu au dispoziție sa trimită poprire la angajator și ca nu au ce sa facă. Nu pot sa trimită poprire la angajator. Menționez ca unul dintre nu au domiciliul în circumscriptia curții de apel de pe raza județului și nu am primit nimic de la ei referitor la poprire. Eu am domiciliu în Vaslui la fel și terțul poprit și el are domiciliul în București. Cum sa procedez să îmi fie poprit salariul doar jumătate?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:04, 23 Noiembrie 2018
Cititi o speta similara cu a dvs, aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Executare silită Stereaalex20 Stereaalex20 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situația ce urmează: am mai multe popriri pe salariu de la 3 executori. Acum, o poprire o am înființată ... (vezi toată discuția)
Poprire nelegala dandanaua dandanaua Un executor bancar a infiintat poprire pe contul debitorului de la o alta banca (contul in care ii intra salariul). Din februarie, executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)