Buna ziua. Va rog sa nu va suparati ca va tot intreb, dar credeti-ma ca am ajuns la capatul rabdarilor si nu stiu cum sa procedez.
Dupa cum v-am mai spus, angajatorul nu mai are bani sa ma plateasca , dar nici sa ma concedieze, pentru ca asta ar insemna inca 20 de zile de plata a preavizului. Mi-a propus sa semnez un act aditional de modificare a programului de lucru de la 8 ore pe zi la 1 ora pe zi, cu data de 01.02.2015, ca sa nu am intrerupere in cartea de munca, pana cand imi gasesc un alt job.
Problema este: cand voi semna un nou contract de munca, voi fi nevoita sa plec cu acordul partilor ( zice angajatorul ), art. 55 litera b.
Va rog sa imi spuneti daca ma afecteaza cu ceva.
Va multumesc!
Referitor la durata partiala de munca e adevarat ca il afecteaza, dar eu am inteles ca intrebarea a fost daca pleaca cu acordul partilor daca il afecteaza.Si a spus ca va incheia contractul cu acordul partilor cand va semna in alta parte.Asa s-a exprimat: [Problema este: cand voi semna un nou contract de munca, voi fi nevoita sa plec cu acordul partilor ( zice angajatorul ), art. 55 litera b.