avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie,
in urma cu aproximativ 10 ani am luat un credit de nevoi personale de la bancpost, in decembrie am intarzaiat cu rata, in ianuarie am mers sa imi platesc restanta, banii fiindu-mi incasati. in data de 02.02.2015 mi-am platit catre banca toata suma restanta, contul fiindu-mi inchis. in aceeasi data, am primit o adresa din partea unui executor judecatoresc prin care am fost informata despre faptul ca pe contul meu se va face poprire. intrebarea este, din moment ce eu mi-am platit integral suma datorata bancii, inainte ca atat eu cat si angajatorul meu sa fim informati ca exista o executare silita, mai am vreo obligatie fata de executor sau nu? cum sa procedez in vederea ridicarii popririi?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:14, 6 Februarie 2015
multumesc
doar ca problema este ca executorul refuza acest lucru
Singura soluție ce vă rămâne este contestația la executare.

Taxa de timbru este 3% din 800 lei.
Cereți reducerea cheltuielilor de executare, de către Instanță. Vă întemeiați cererea pe prevederea citată de mine mai sus.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Long story short, am fost executat silit in sensul că mi s-a ... heheheee heheheee Long story short, am fost executat silit in sensul că mi s a pus propire pe cont pe suma de 3400 de lei. Banca și Angajatorul terț propit, au fost deja ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)
Executare silita v11 v11 Buna ziua. In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)