avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu copii- autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu copii- autoritate parinteasca

buna ziua
am 2 copii unul de 3 ani si unul de 2 luni.precizez ca sotul meu are 2 case,masina(toate pe numele lui) si binenteles un loc de munca stabil.as dori sa stiu daca un judecator iar incredinta lui ambi copii eu neavand niciun venit,nici casa intr-un cuvant nu am nimic decat copii.sg ajutor pe care l-as putea primi ar fi de la parinti mei financiar mai exact sa ma intretina ei si un loc unde sa locuiesc.am uitat sa mentionez ca mai am si 2 executari silite(datorii la banci) pe numele meu.sunt casatorita cu acte in regula si copii sunt trecuti pe numele lui,iar el bunurile le are dinainte de casatorie.eu as dori ambi copi.multumesc
CristinaPaisa a scris:

Si in ce fel ar putea un tata care lucreaza 9-12 ore sa aiba grija de copilul de 2 luni?
Se tine cont ca parintii sotiei o ajuta.

Pai am spus eu ca nu se va fixaa locuinta la mama? Am spus ca e nevoie si de un loc de munca... de un venit...
Tatal are doua case si masina, nu cred ca lucreaza pe 1000 de lei; exista parinti, bone, crese... nu stim cat lucreaza... nu stim daca poate lucra de acasa, ca am vazut atatea cazuri in care munca la sediul firmei s-a transformat in munca la domiciliu...
Nu stiu care e situatia tatalui si nici nu ma gandesc la ea, ca pe noi ne-a intrebat mama si pe ea incerc sa o ajut. Or mama ar fi bine sa aiba un venit inainte de a initia vreun dosar, pentru linistea noptilor din timpul divortului. Sau poate se inteleg...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)
Copil rezultat din concubinaj RaduCiprian RaduCiprian Buna seara,am un baietel de 10 luni si as dori sa imi ramana mie,eu sunt tatal am 29 de ani si sunt impreuna cu mama baiatului de 3 ani,inca locuim impreuna ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului BiancaNaiman BiancaNaiman Buna ziua.As dori sa stiu in caz de divort cui va ramane copilul? Suntem casatoriti de un an si 2 luni.Avem un copil de 5 luni. Mentionez ca nu avem casa stam ... (vezi toată discuția)