avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROBLEME REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEME REVISAL

Buna ziua
am o nelamurire
am intrat astazi pe reges si mi-a dat urmaotrul mesaj
"Datorită unor lucrări planificate de mentenanță, în perioada 7 - 8 februarie 2015, portalul pentru depunerea on-line a registrului în sistemul informatic ReGES va fi indisponibil temporar."
stiti cumva daca se face un update?e nevoie de un nou program? ca as avea avea de transmis unele modificari luni ...sper sa putem accesa luni ....
Cel mai recent răspuns: lity , utilizator 18:32, 5 Februarie 2015
Probabil vor scoate un update la program .
Buna seara, eu am de transmis maine contracte de munca si daca nu le pot transmite online va trebui sa merg la ITM?
Da, altfel riscati sanctiuni.
Multumesc pt. raspuns, dar din cauza grabei nu am observat ca anuntul pt. REGES este pt. 7 si 8 februarie, am reusit sa transmit.
Inca odata multmesc, sa aveti o seara linistita si un sfarsit de saptamana cat mai placut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari mentenanta revisal Cornel  Vasile Cornel Vasile Datorită unor lucrări planificate de mentenanță, [b]portalul pentru depunerea on-line[/b] a registrului în sistemul informatic ReGES va fi indisponibil ... (vezi toată discuția)
Versiunea revisal 6.0.9 Cornel  Vasile Cornel Vasile Important! Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, [b]în perioada 07.04.2023 ora 14:00 - 08.04.2023 ora 14:00, portalul REGES ... (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)