avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parbriz crapat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parbriz crapat

Buna ziua! Cine ma poate lamuri si pe mine daca pot circula cu masina daca am parbrizul spart? Acum o saptamana mi s-a spart parbrizul,a cazut o tigla pe masina si mi-a spart parbrizul, nu am probleme de vizibilitate pt. ca spartura este in partea de sus langa oglinda din interior,stratul din exterior s-a spart,este destul de mare spartura,cam cat oglinda din interior. Deocamdata nu am bani sa pun alt parbriz,si nu stiu daca pot circula cu parbrizul spart,nu o sa am probleme cu politia sau daca pot circula cu o autorizatie de la politie daca sa mi-o dea.
Cel mai recent răspuns: nmele , utilizator 21:56, 5 Februarie 2015
Sesizati evenimentul la politia rutiera responsabila,care va elibera autorizatie de reparatie
Atentie ! Termenul legal este de 30 de zile de la emiterea autorizatiei
Ok,dar pot circula cu ea in starea asta,cu sau fara autorizatie? Ca,deocamdata nu am bani sa-l schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație parbrize sparte din cauza drumului lugoj-timisoara NicoMiha NicoMiha Buna ziua. Pe drumul dintre Lugoj și Timișoara este turnat un strat subțire de pietris, nu știu dacă este normal așa ceva? În urma cu o luna au ... (vezi toată discuția)
Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)