avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzarea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzarea unui SRL

Cum se procedeaza cand vrei sa vinzi un SRL unei persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:50, 5 Februarie 2015
Se face ctr de cesiune parti sociale, decizia asociatului unic/ hot aga de cesiune, actualizare act constitutiv, declaratie nou asociat ca poate detine calitatea de asociat/administrator, inregistrare la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune catre persoana juridica straina Ciqui Ciqui Am un S.R.L. cu 2 asociati. Cei doi asociati vor sa cesioneze partile lor sociale catre o societate din Cipru (limited), care la randul ei este detinuta de o ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)
Se poate intocmi un singur act constitutiv nou in care sa se faca modificari atat in ceea ce priveste asociatii cat si sediul social? constantin.tovisi constantin.tovisi Buna ziua, Suntem 2 asociati la o societate comerciala (SRL), iar asociatul meu vrea sa plece din firma. Am inteles ca pentru a face acest lucru va ... (vezi toată discuția)