avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ctr de munca pe denumirea veche a societatii??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ctr de munca pe denumirea veche a societatii??

Buna ziua,

Societatea la care eu am CIM si-a schimbat denumirea de 2 ori de la data incheierii contractului meu de munca. Noua nu ni s-a facut nici un act aditional cu schimbarea de denumire.
Avand in vedere ca eu o sa am nevoie de ctr si de actele aditionale (prin care s-a modificat salariul si care sunt pe 2 denumiri diferite- deci practic CIM si cele 2 acte aditionale au fiecare o alta denumire-) pentru CCC, credeti ca o sa intampin vreo problema?
Mentionez ca J-ul si CUI-ul sunt aceleasi si pot sa duc copie de pe rezolutiile de la ORC.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 30 Iunie 2011
Daca puteti obtine copii dupa rezolutiile de la ORC din care sa reiasa cele spuse de dvs. nu ve-ti avea nici o problema.
sigur, pot obtine fara probleme. deci, inteleg ca nu este obligatoriu sa existe act aditional pt schimbare denumire?
multumesc
Nu este obligatoriu sa se incheie in astfel de act .... intrucat incheierea lui inseamna acordul ambelor parti, ori pentru schimbarea denumirii angajatorului nu este nevoie de acordul salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume societate thomaki thomaki 1.Daca societatea comerciala si-a schimbat recent numele, cum se elibereaza adeverintele necesare salariatilor (ex. adeverinta de salariat, etc.) medicii de ... (vezi toată discuția)