avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca?!?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca?!?

Buna ziua,

In data de 13.11.2014 s-a pronuntat o hotarare legata de un proces de contestatie la executare (ultima sedinta).
Este posibil sa nu se fi expediat catre avocatul nostru aceasta hotarare, nici pana in ziua de azi, asa dupa cum spune el???
Locuim in strainatate si nu ne putem deplasa la judecatorie pentru a putea studia aceasta hotarare. Cum am putea intra in posesia ei, altfel decat prin avocat?

Va multumesc anticipat! Monica
Cel mai recent răspuns: atris4 , utilizator 14:05, 5 Februarie 2015
Da, se poate. Redactarea sentintei dureaza mult, cateva luni. Puteti sa sunati la Judecatorie, la arhiva si intrebati daca in dosarul x s-a redactat si comunicat sentinta.
Este suficient daca mi-ati confirmat ce mi-a spus avocatul, multumesc foarte mult. Nu reuseam sa-mi explic cum ar putea dura atat de mult timp redactarea unei sentinte. In alte cazuri se termina in cateva zile...
Multumesc pentru promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire comunicare mironel33 mironel33 Problema Juridica: In data de 16.04.2018 s-a pronuntat in sedinta publica o sentinta si se specifica faptul ca ea poate fi contestata in termen de 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Sentinta in proces pe fond balaibanirina balaibanirina Este posibil ca la un proces pe fond sa nu cunoastem sentinta?Avocata mea sa nu cunoasca nici ea aceasta sentinta?Procesul a fost pe 16.01 si azi suntem pe ... (vezi toată discuția)