avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat paza

Buna Ziua !
Vreau sa va intreb , daca am fost subofiter operativ paza si ordine publica la jandarmerie si am muncit 6 ani , mai am nevoie de atestat pentru a ma angaja la o firma de paza???
Dece intreb? , pai am vorbit la inspectorat si cel de la resurse umane , mi-a spus ca imi trebuie doar o adeverinta de la ei precum ca am facut paza institutionala inarmata si cam atat ,maxim o copie dupa certificatul de absolvire curs de jandarmi.
Unde am lucrat la firma de paza imi spunea ca , chiar daca am fost subofiter tot imi trebuie atestat.
Insa ma intreb asa "in prostia mea" care mai e echivalentul unui care a lucrat in domeniu si era profesionist in comparatie cu un "no name " care face paza la supermarket cu un spray lacrimogen in mana si tompfa :)
Adica sa inteleg ca e mai bine pregatit un agent de paza decat un subofiter paza , asta -i o gluma?
Pai in calitate de subofiter ai mult mai multe atributii , mai ales ca ai si arma la tine cu 12 cartuse de razboi.
As vrea un raspuns amblu sa ma lamureasca si pe mine cineva .
Am citit si eu legea si eu nu vad ca imi trbuie atestat ci ca daca am dobandit calitatea de militar cel putin un an nu mai trebuie asa ceva.
Ca ma gandesc ca astia care nu au facut armata au nevoie de asa ceva .
Dar eu am stagiu militar satisfacut+6 de jandarmerie .

Alte discuții în legătură

Cum ajung procuror militar szaby_n szaby_n Buna ziua, As avea o intrebare pt a ajunge procuror militar se poate si facultatea de politie si sau jandarmerie sau numai cu cea de armata de ofiteri se ... (vezi toată discuția)
Agent securitate moris ct moris ct Pentru fost cadru militar,mai este nevoie de școala de agenti de paza,sau se obtine atestatul fara acel curs? (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)