avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

Am primit somatie de executare si imi spun ca anexeaza incheierea instantei prin care se incuvinteaza executarea silita, copie dupa certificat titlu executoriu si somatie.
Din aceste 3 acte nu am gasit in plic decat somatia, nu am incheierea instantei cu toate ca e mentionata cu numar si ca ar fi emisa in 29.01.2015 si nici titlu executoriu. Am un numar pe care il declara contract dar nu stiu cu ce banca. Executorul spune ca emite executarea la cererea EOS KSI. Eu nu am semnat niciun contract cu EOS iar o hartie orin care vreo banca sa fi cesionat sau mandat EOS cu vreun contract de al meu nu exista.
Credeti ca e o somatie de executare serioasa sau cineva isi bate joc de mine? Executorul trecut ca nume exista dar nu am niciun act prin care sa inteleg ce sa platesc, cine plateste fara a sti daca suma e certa, lichida, exigibila.
Pe portal nu apare ca s-ar fi solicitat la judecatorie vreo incuvintare executare cum scrie in adresa executorului.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 5 Februarie 2015


Firma mentionata de dvs este recuperator
Somatia de plata nu contine datele care precizeze de unde rezulta debitul in sarcina dvs?
Luati legatura cu firma,pentru a indeparta posibilitatea executarii silite asupra bunurilor dvs
Daca executorul exista atunci care este participatia si a firmei mentiuoinate de dvs
Este ceva neclar in precizarile dvs
Conform ultimilor modificari legislative,incuviintarea executarii silite intra in responsabilitatea executorului judecatoresc- fara a mai fi necesara parcurgerea procedurii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)