gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

imobiliare 
	    	Utilizator

imobiliare 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

mi s-a spus ca da, de viitorii copii
 imobiliare 
	    	Utilizator

imobiliare 
	    	Utilizator	    

Cris1971 
	    	Utilizator

Cris1971 
	    	Utilizator	    

Luminita78	                   

Care este procedura pentru divort amiabil cu copil major? In cazul in care unul dintre parteneri cedeaza totul in favoarea celuilalt, cum are loc partajul? Ce ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita78	                   

Care este procedura pentru divort amiabil cu copil major? In cazul in care unul dintre parteneri cedeaza totul in favoarea celuilalt, cum are loc partajul? Ce ... (vezi toată discuția)

trasorv	                   

Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)
	                    trasorv	                   

Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)

MmariaM	                   

Buna seara. Eu impreuna cu sotul avem o garsoniera. Am divortat intre timp, iar el a dat o declaratie la notar in care declara ca imi lasa mie X (pe numele de ... (vezi toată discuția)
	                    MmariaM	                   

Buna seara. Eu impreuna cu sotul avem o garsoniera. Am divortat intre timp, iar el a dat o declaratie la notar in care declara ca imi lasa mie X (pe numele de ... (vezi toată discuția)