avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot scoate tevile de la radet din casa daca nu mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot scoate tevile de la radet din casa daca nu mai sunt bransat?

SALUT

Cum pot scoate tevile de la radet din casa daca nu mai sunt bransat?
locuiesc la ultimul etaj si pe la mine se face aerisirea pe tot blocul
Vecina de dedesupt este de acord cu montarea aerisitoarelor automate la ea in casa.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaibc , utilizator 13:15, 18 Iunie 2009
Cu tevile e mai greu, daca asa cum s-a spus mai devreme, toti cei de pe coloana sunt debransati, puteti cere desfiintarea lor , si eu le-am scos acum cativa ani, numai ca atunci am discutat cu vecinii de pe coloana noastra si de comun acord am scos toata coloana . ulterior am facut o adresa catre asociatie prin care am informat decizia noastra semnata de toti locatarii implicati.
Premisa este simpla NOI suntem proprietarii si singurii afectati de decizia noastra, asociatia sau furnizorul ia cunostinta eventual verifica ca a fost efectuata desfiintarea si ca ea nu afecteaza alti locatari., teavile si toata instalatia din casa fac parte din proprietetea individuala si respectiv coloana verticala din proprietatea comuna a noastra (a celor implicati) si nu vad legal nici un mijloc prin care societatea x poate sa imi interzica ca in mod individual sau colectiv sa efectuez orice modificare a instalatiei aflate in proprietatea mea DECAT DACA II PRODUC DERANJAMENT .
Atata timp cat desfiintarea se face fara ai provoca daune (ne izolam de reteaua lui si ii asiguram continuitatea celorlalte circuite, aerisiri etc.) nu ma (ne) intereseaza ce spune el. si ce reglementari are el , ci doar ce spune legea,
Ultima bomba , #-omai nou, la mine la asociatie au pus anunt ca reglementarile privind separarea de la furnizor sunt SUSPENDATE astfel ca pana la... pastele cailor se suspenda debransarile:))) este un abuz al lor un mijloc prin care forteaza retentia clientilor de aceea consider personal ca orice reglementare prin care sunt obligat sa primesc acceptul furnizorului un ABUZ , in mod normal daca nu vreau un serviciu te informez si incetam contractul (daca nu exista o clauza contractuala TEMPORARA contrara , de ex la telefonia mobila ti se da la un pret promotional sau gratis un terminal si accepti ca timp de 1 -2 ani sa ramii clientul lor sau daca pleci platesti daune)
In cazul furnizorilor de agent termic eventual poate cere ca separarea sa fie facuta de personalul sau sau sa verifice ca separarea e facuta corect in cazul in care proprietarul(ii) o fac cu mijloacele lor (sau alta firma) si asta fara avize ,aprobari .... proiecte sau alte aberatii.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
Mihaibc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cumpărat o locuință de un an de zile.tot blocul ... oantza_viky89@yahoo.com oantza_viky89@yahoo.com Bună ziua, am cumpărat o locuință de un an de zile.Tot blocul este la paușal, în urma renovării apartamentului meu, am renunțat și la caloriferul din ... (vezi toată discuția)
Plata parti comune radet arvat_t arvat_t Buna seara,sunt in totalitate debransata de la Radet,partile comune din apartament,respectiv coloanele de caldura au fost izolate prin pereti de rigips.Am ... (vezi toată discuția)
Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)