avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie coloana de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie coloana de apa

Buna seara, sunt inundata de cateva zile iar instalatorul spune ca e vorba de o fisura pe coloana. Spune ca nu e nevoie sa se schimbe coloana, ca se poate repera din apartamentul meu. As dori sa stiu daca pot sa le cer tutuor vecinilor sa cotizeze la lucrare. Multumesc.
da, puteti sa cereti cota bani tuturor celor care folosest acea coloana, in caz ca nu vor sa dea spuneti-le ca puteti oprii apa pana la remediere, cu cat timpul de strangere de bani este mai mare cu atat sufere si ei mai mult
Depinde de ce coloana este vorba, daca este coloana verticala care alimenteaza toate apartamentele trebuie sa suporte toti proprietarii, daca este cea orizontala care va deserveste doar pe dumneavoastra nu trebuie sa contribuie nimeni.
Dar nu sunteti asociatie de proprietari?
Daca sunteti asociatie, atunci de acest lucru trebuie sa se ocupe administratorul, presedintele, nu dumneavoastra daca este vorba de parte comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli coloana de apa rece CatalinClp CatalinClp Buna seara, am si eu o nelamurire, acum cateva luni sa fisurat coloana de apa rece la baie in dreptul apartamentului meu, bloc cu 8 etaje eu stau la 2. A venit ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Avarie coloana apa narcisdaniel narcisdaniel daca conducta de apa a blocului se crapa, eu am tavanul ud si trebuie sa sparg la vecinul de sus, cine plateste daca teava este sparta la nivelul ... (vezi toată discuția)