avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de acordare a ajutorului public judiciar- ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de acordare a ajutorului public judiciar- valoare impozabila a bunurilor

buna ziua va rog sami dati un sfat am solicitat o cerere pt ajutor public judiciar pt nulitatea partiala a unui certificat de mostenitor din 1994 si am primit o comunicare din care mise cere sa depun valoarea inpozabila a bunurilor indivizuoalizate an certificatul de mostenitor an vederea stabiliri taxei judiciare de tinbru, urmand ca ulterior sa se solutioneze cererea de ajutor public judiciar va rog unde ar trebui sa merg sa obtin acest act care mi sa cerut va astept raspuns si va multumesc
Aveti nevoie de un certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului locale care se obtine de la Serviciul Public Finante Locale.
In acest certificat veti avea valoarea de impunere in baza caruia se va calcula taxa de timbru potrivit disp.Oug.80/2013.
doamna avocat va multumesc cu respec pt raspuns si va rog frumos si cu ce documente trebuie sa ma prezint la taxe si inpozite ? va astept raspuns si va multumesc frumos

Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ajutor public judiciar ContSters344032 ContSters344032 buna ziua an 0-8-2014 am depus o cerere pt. ajutor public judiciar pt o mostenire din partea bunici bunica mea a decedat an 1992 an 1994 sa emis un titlu de ... (vezi toată discuția)
Mostenire vanduta ContSters344032 ContSters344032 buna ziua va rog sami dati un raspuns in 1992 bunica mea a decedat dintre care a avut 2 copii mama a decedat an 1987 si in 1994 sa emis un titlu de propietate ... (vezi toată discuția)
Intrebare - cerere dezbatere succesiune dimabronia dimabronia buna ziua. In urma cu ceva timp am depus la judecatorie o cerere pt dezbaterea unei succesiuni. Astazi am primit o comunicare prin care mi se cere sa arat ... (vezi toată discuția)